Najnovšie recenzie zo sekcie Reprosústavy a reproduktory
- Kvalita zvuku
- Krásne
- Dobré basy
- Chybí hdmi propojeni
- Produkt splnil moje očakávania
- pekný dizajn
- vyhovujúci zvuk
môj osobný pocit z boxov je veľmi dobrý. v nejakých recenziách bolo, že prišli poškodené. tovar bol zabalený v dvojitom kartóne, obložený polystyrénom, takže s balením som spokojný.
čo sa zvuku týka, nemám nejaké audiofilské uši, mne sa zvuk páči. basy sú príjemné, výšky čisté. takže po rozbalení som bol veľmi milo prekvapený ,a to neskončilo ani vtedy,keď so ich pripojil do aparatúry. za túto cenu perfektné boxy.
- Kvalitný pridukt
Super riešenie pre menší subwoofer s bassreflexom
Dobry zvuk
HS8 som vybral ako piaty pár monitorov v home štúdiu pre deklarovaný "flat response" ,čo je aj realitou - hrajú relevantne aj pri nízkych hlasitostiach
Měl jsem slabší , ale dobrou třídu Alesis 5, ale přišel čas na upgrade za lepší Hercules, jsou super, tedy zase na néjakou dobu jsem v čokoládě.
Spĺňa očakávania
- Čisté výšky, mäkké basy a pritom vyrovnaný zvuk.
Pri vybaľovaní z krabice si treba dať pozor. Nie je úplne šťastne vyriešené, skoro som pri vyťahovaní pretlačil basák...
- Zvuk,konektivita a rozmery
- Diaľkový ovládač dobrej kvality a ergonómie a všetky funkcie,už žiadne skakanie k reproduktorom a nastavovanie kvality zvuku niekde vzadu,alebo na boku reproduktora.
- Stále existujú na trhu detalnejšie a výkonnejšie reproduktory,ale cena je úplne iná galaxia kto potrebuje dobré reproduktory s dobrou cenou a parametrami v kategórii tak sú to možno práve tieto,konkurovat im samozrejne vedia aj ďalsie činske značky,ale ja som mal dosť problém s diaľkovým ovladačom so zakladným nastavením"takže skoro nič" a vzľadovo ako ovládač k led pásiku veľmi lacno pôsobiace a preto si každý musí nastaviť vlastné priority ako ja a potom si už určíte vyberie.
Reproduktory Wavemaster Cube Mini Neo v tejto kategórii a cene hrajú celkom slušne po nastavení,používam ich hlavne k tv a rozdiel je evidentný a konečne ma zvuk detailnejšie podanie a určite lepší ako lacné soundbary bez subwoofera s plochým a niekedy nevýraznym zvukom a preto som sa rozhodol pre tieto reproduktory a urobil som správne a kúpu neľutujem,mám ich prepojené k tv Lg cez bluetooth a funguje to bez problémov bez lagu obraz - zvuk 1m od tv.
- Široký rozsah
Vždy, keď nejaký spevák zaspieval "s" alebo "š" tak ma to vytočilo. Mal som vedľa nich M-Audio BX4 a pri priamom porovnaní sa mi zvuk z lacnejších M-Audio páčil viac.
- Skvelé doporučenie od kamaráta. Ľahká obsluha, dobrý výkon.
Genius SP-HF2800
Pridané: 6. januára 2024
(naposledy upravené 6. januára 2024)
Zakúpený v Agem Computers s.r.o.
- Rýchle vybavenie
- Dobrý pomer cena/výkon
- Design
- Zvuk
- Nie je potrebné nastavovať
Reakcia značky Niceboy
Děkujeme za hodnocení a doporučení reproduktorů Niceboy ORYX VOX 2.1 MAXX BASS. Pěkný den, Niceboy
- pomer cena/kvalita
- paráda
- Maximálne frekvenčne vyvážený zvuk pre elektrickú gitaru hlavne na štýly ako rock a blues.
- Charakter zvuku
- Správne gitarové stredy
- výšky nekričia
- Ideálne basy
- Taký už nebude
Rozhodne odporúčam. Ak by niekto zvažoval creamback 65 alebo 75, ani jednu kúpu nebude ľutovať. Ak hľadáte jeden dokonalý reproduktor obzvlášť pre klasické gitarové pásmo kde dominujú stredy ale zvyšok nezaostáva, zvoľte si 65ku. Hlavne pre štýly ako rock alebo blues. 65ka má krásny objem a charakter ktorý nedopustí aby boli výšky priveľmi uškriekané. Výhoda 75ky je v tom že sa dá už len dokonale skombinovať s v30 a taká kombinácia je teda vhodnejšia na tvrdšie štýly no ani jeden za druhým zvukovo vôbec nezaostáva. 65ka je teda ešte málilinko tichšia.
- Fungujú bez problémov
Zobrazujem 201 - 220 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...9 10 [ 11 ] 12 13...25 Ďalšie »