Najnovšie recenzie zo sekcie Reprosústavy a reproduktory
Kvalitný produkt od spoločnosti audioengine.Zvuk reproduktora je vysoko nad oproti bežným bluetooth reproduktorom.Veľmi presný a vyrovnaný prednes,žiadne boom boom basy alias JBL a spol.nečakajte ale presne a dynamické basy,a nádherné stredy a výšky.A je tu skutočný výkon 2×15 watov,zvuk je veľký,hlasný a bez problémov zaplní aj stredne veľkú miestnosť.Zatiaľ je reproduktor v štádiu zahorovania,ale už teraz je zvuk skvelý..Ďakujem obchodu za skvelú akciu na tento reprák,ale aj za plnú cenu sa oplatí a stojí za každý cent..
- prevedenie
- Kavlitné a bohate ozvučenie aj vúčšej miestnosti, zaujimavý dizajn výrobku.
- Za tú cenu naozaj prekvapivo dobrý a vyvážený zvuk
- Keby neboli obité tak vyzerajú aj pekne
- Kvalita balenia
- Kvalita spracovania
- Zvažujem ich vrátenie
Viem že za takú nízku cenu nemožno veľa očakávať, ale reproduktory prišli zabalené v krabiciach vystužených iba tenkým polystyrénom. Pomaly každý roh obitý, dokonca na spodkoch su aj doškrabané. Hrajú síce dobre ale mohli by aj nejako vyzerať.
Klasika.
Devialet Mania
Pridané: 2. decembra 2023
(naposledy upravené 2. decembra 2023)
Zakúpený v BIS audio
- Dizajn
- Kvalita zvuku
- Vyššia cena
- Priestorovy zvuk a krasny hlas spevakov.
- Mierne rezonuje pri silnych basoch bowers wilkins to nerobil.
Nič
Reprák perfektne hrá... V rodine už máme 3 také
Funguje, druhykrat som kupovala overeny vyrobok, mam s nim dobru predchadzajucu skusenost.
dobre
- celmy slaby zvuk,ovladac hlasitosti,mimoriadne tazko ovladatelny,nutnost pridrzania reproduktora
Reakcia značky Niceboy
Mrzí nás, že reproduktory Niceboy ORYX VOX 2.0 nenaplnily vaše očekávání a tedy je nedoporučujete. Děkujeme z recenzi. Pěkný den, Niceboy
- výkon
- kvalita
Na svoju veľkosť hrajú dobre, majú dostatočný výkon. Bluetooth funguje spoľahlivo, pri vysokej hlasitosti je počuteľné skreslenie zvuku (výrobca by mal prispôsobiť výkon schopnostiam reproduktorov).
Spracovanie nie je úplne 100%-, niektoré časti tela nedoliehajú rovnako po stranách k prednému panelu, nič hrozné, 0,5 mm. Majú basový charakter.
- pripojitelnost s viacerými zariadeniami. Na prekvapenie velmi kvalitný zvuk. Predtým som používal Tekuni 2+1 ale tu je zvuk omnoho kvalitnejší. Pomer cena, kvalita,výkon je viac ako super
žiadna
pekný desing a kvalita zvuku
Dotazník spokojnosti. Nemám rád to slovo. Je to čeština... My sa pýtame. Dopytovník? To znie lepšie.
Úplne super reproduktory. Dobrá citlivosť, len ukotvenie káblov mohli vyriešiť na dnešnú dobu kvalitnejšie, ale to je chyba výrobcu, inak kvalita zvuku z nich je bomba.
Som spokojný
- Cena zvuk
Zobrazujem 241 - 260 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...11 12 [ 13 ] 14 15...25 Ďalšie »