Najnovšie recenzie zo sekcie Reprosústavy a reproduktory
- rozmery
- pomer cena/výkon
- basy prakticky neexistujú (v danej cenovej kategórii sa ani iné neočakávalo)
- reproduktory nemajú kryté zvukové výstupy
reproduktory používam na pracovnej zostave, kvalita zvuku príjemne prekvapila, za danú cenu som čakal nižšiu (aj preto som vybral 2.1, kde pri cene 2.0 naozaj nemožno očakávať kvalitu zvuku). príjemne pôsobia aj rozmery, kde reproduktory sú malé, spratné, subwoofer je trošku väčšia, ale stále únosná krabička.
ako mínus určite uvediem, že reproduktory nemajú kryté zvukové výstupy - očakávam, že ich životnosť nebude dlhá. ale to je moja chyba, neuvedomil som si to pri nákupe.
Po funkčnej stránke určite sklamali prakticky neexistujúce basy. v danej cenovej kategórii neočakával som žiadne svety, ale subwoofer je naozaj len na okrasu.
Reakcia značky Niceboy
Děkujeme za hodnocení a doporučení reproduktorů Niceboy ORYX VOX 2.1 MAXX BASS. Pěkný den, Niceboy
sú vbelmi vykonné som velmi spokojná
Monitor Audio Bronze 100
Registrovaný používateľ
Pridané: 14. júla 2023
(naposledy upravené 8. októbra 2024)
- Odporúčam.
- Kvalitné reproduktory
- Dobrý zvuk
Dobrý zvuk za dobrú cenu.
- Super zvuk
- Pekné spracovanie
- Zatiaľ nič
Slušný zvuk, jednoduché párovanie bluetooth.
- kvalitny zvuk
- silne basy
- dizajn
- vykon
- bol mi kratky kabel
- Vzhľadom na rozmery vynikajúci zvuk.
- Viac možností pripojenia
- Dobre vyzerajú
- Nevidím žiadne
- Výborná sústava k PC pre počúvanie rapu a hraní
Top produkt za rozumnú cenu.
Reakcia značky Niceboy
Malé praktické rerproduktory, dobre sa pripájajú k BT vysielačom, navzájom spolupracujú, jednoduché ovládanie, výdrž akumulátorov pri stredne hlasitom posluchu je až 7 hodín, plne spľňajú moje požiadavky na daný produkt.
OK! Kvalitné!
- dobré
Nehrajú dobre Čína
Podľa mojich predstav
- TOP basy
- Jednoducho sa pripoja k počítaču
- Vyzerajú nenápadne, ale pekne
Reakcia značky Niceboy
- Vysoká kvalita za rozumnú cenu
- Super Zvuk
- Dobré basy
- Fantasticky zvuk
- Lahka montaz
- Moznost pripojit dve zariadenia
- Regulovanie hlasitosti
- Nezaberaju vela miesta
Fantasticke reproduktory so subwooferom, ktore robia nadherny zvuk. Som s nimi maximalne spokojny.
Zobrazujem 341 - 360 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...16 17 [ 18 ] 19 20...25 Ďalšie »