Najnovšie recenzie zo sekcie Reprosústavy a reproduktory
- OK
Už som ich kúpila synovi a sú za rozumnú cenu celkom vysoká kvalita zvuku. Takže za mňa 100% spokojnosť.
kvalita adekvátna cene
- som veľmi milo prekvapený, k danej cene dobrá kvalita a ja som to ešte vylepšil s Dragonfly - nemám slov
Kúpil som R2750 ako náhradu za staré dvojpásmove bedne k PC. Zapojil som kábel SPIDIF do zvukovej karty a už to hraje - a zvuk je "iné kafé". Spároval som cez BT s mobilom bez problémov. Som s nimi maximálne spokojný.
Akurát upozornenie (netýka sa predajcu, ale tovaru ): sú to masívne bedne = veľká krabica a váha cca 20 kg !
- velkost
- Kvalita zvuku vysoká
- celkom slušné basy-pevné
- Spracovanie horného reproduktora-dosť sa hýbe-nie je na pevno!
- Vyrobené v Číne, prestrelená cena
- Veľmi drahé stojany
Na tak malé skrinky veľmi dobrý zvuk ,ideál pre jazz a blues
- kvalita produktu , rýchlosť a reakcia
Na svoju veľkosť ,pomerne super výkon.Mam ich v bytě miesto veže
- Super zvuk
- Vynikajúci zvuk
- Jednoduchá inštalácia
- Pekný dizajn
- Nema funkciu "sleep"
- Funguje len po pripojeni na el. siet, nie na batériu
- V stand-by stave svieti LED príliš jasne, nevhodne do spálne
- Do predvolieb sa nedá uloziť kvalita streamu internetového radia, vždy sa vyberie najnižšia kvalita.
Celková spokojnost, ale niektoré nedotiahnute funkcie ma sklamali. Urcite by by sa dali vyriešiť cez upgrade firmware, ale DENON ich nerieši napriek pripomienkam.
Funguje ako má.
- pomer výkon/cena, veľmi slušný zvukový rozsah a celkovo - použité ako zadné surround repro v zostave
Kvalita za primeranú cenu ...chýbali mi zadné repráky a mám už komplet zostavu na domáce kino a Polk je vynikajúca a kvalitná značka .Mám to napojené na SONY receiver STR-DH790 a spolu si vedia poradiť s Hi-Res AUDIO
- Zvuk velmi chudobny na basy
- nizka cena
- slaby fm signal, kapacita baterie 1200,nie 2000 ako je v popise
- Malé
- Krásne
- Dobrý čistý zvuk
Krásne, malé repro k PC s pekným čistým zvukom za veľmi dobrú cenu.
Verzia so subwooferom ponúka o poznanie lepšie bassy.
Napájanie priamo cez USB z PC, pre niekoho môže byť nevýhodou.
- Pomer kvalita/cena
Spokojnosť
Zobrazujem 381 - 400 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...18 19 [ 20 ] 21 22...25 Ďalšie »