Najnovšie recenzie zo sekcie Reprosústavy a reproduktory
- vyborny pomer cena/vykon
- pre bezneho uzivatela dostacujuci vykon
- dizajn
- nie je to uplne top audio
Napajanie cez USB moze byt pre niekoho vyhoda, ale pre niekoho to moze byt nevyhoda, kedze pre plny vykon je potrebnych 10W (5V 2A) a vela beznych nabijaciek alebo USB portov na TV a pod. ma vacsinou tak max 5W (5V 1A).
- Hrajú tak dobre ako vyzerajú
Logitech Z-625
Pridané: 26. februára 2023
(naposledy upravené 26. februára 2023)
Zakúpený v T.S.BOHEMIA a.s.
- Ovládacie prvky na satelite
- Verné basy zo SW a čisté tóny zo satelitov
- Výkon zostavy je na izbu viac ako postačujúci
- Zastaralý dizajn
Philips SPA20
Pridané: 26. februára 2023
(naposledy upravené 26. februára 2023)
Zakúpený v Alza.sk
Sound is not clear, so blurring
Maximálna spokojnosť.
- Dobrý a vcelku detailný zvuk
- Dajú sa pripojiť sluchátka aj napr. prehrávať hudba z telefónu cez aux vstup
- Pekný dizajn
- Prispôsobenie basov a výšok +-6dB
- Basy mohli byť menej výrazné, určite ich treba ubrať na ekvalizéri vzadu
Používam ku gramofónu, zvuk majú veľmi dobrý a všeobecne aj za tú cenu sú to zatiaľ dosť v pohode reproduktory. Šum majú tiež, ale je veľmi tichý a v porovnaní s inými reproduktormi to je len naozaj slabo počuteľné. Jedine, že podľa mňa basy sú od základu nastavené tak, že sú výrazné trocha zbytočne, ale korekciou ekvalizéru na reproduktore vzadu sa to dá pekne upraviť. Podľa mňa sa oplatí ich vyskúšať
- Kvalita provedení i zvuk přesahující cenovou relaci.
- Pekne vyzerajú a dobre hrajú.
- Vyzera krasne (mriezka je sedo-cierna)
- Hra cisto aj pri vysokych hlasitostiach (prednes zapada k ostatnym Magnat reproduktorom)
- Vyrobca udava na stranke odporucanu zataz 4 ohm a 8 ohm, v navode je zase len 4 ohm. Na reproduktore sa nepise nic. Ja ho pouzival so 6 ohm (oslovil som vyrobcu a vraj bezpene pracuje aj so 6 ohm) takze skutocne rozpatie je asi 4 az 8 ohm. Takze fajn ale vyrobca by sa mal zobudit a udavat vsade kompletne udaje (v tomto maju nemecky vyobcovia navrch)
- Vyrobca neudava RMS udaj, len rozpatia 30-200 watt odporucaneho vykonu zosilovaca
Odisiel mi vyskovy reproduktor na Magnat Supreme Monitor Center 252 ktory stal povodne cca 50 eur (teraz sa dopredava za cca 120 eur) tak som sa pozeral po inom a vyhral Polk. Ma velky vyskac 25mm a 130 mm stredobasy s bassreflexom. Magnat mal 13mm vyskac a 110 stredobasy. Niezeby hral Magnat zle ale asi mal poddimenzovany vyskac. Polk pekne zapadol do Magnat sustavy reproduktorov. Hra krasne cisto. Hlavne zvladne az 200 watt. V super cene sa hodi k vykonnemu recrieveru.
Pekný zvuk aj prevedenie reprobedne.
Nie je či vytknúť.
- Vobec nesumi ked nema signal
- Vyborne odtienene EM ziarenie
- Celkovy zvuk nie je zly, je pomerne vyvazeny ale vysky su slabsie
- adapter dodava max 48Watt, tazko moze mat 100watt vykon
- pri prehravani napr. "jede jede masinka" drnci
- reproduktor ma rozmery 14cmx12,5cm, rozmery udavane v parametroch su rozmery podstavca
- Pri 50Hz ma pokles 15dB a nizsie to uz rychlo klesa.
- Neda sa sparovat s inym reproduktorom
Reproduktor ma 4x 7cm reproduktor a 1x 12cm. Zvuk nema hlboke tony pod 50Hz a vysoke su zastrete. Ak pocitam za 2 repraky vyse 200Eur dal by sa asi zohnat lepsi set.
Všechno funguje jak má. Spokojenost.
- Čistý zvuk
- Super cena
- Slabšie basy
- super aj po rokoch od vzniku
- dotykové ovládanie je oproti lacnejším tlačítkovým produktom výhodou
- repro + mikrofón na úrovni
- vyššia cena, ale stojí za to
Dobrá kvalita. Dobrý zvuk.
Genius SW-2.1 350
Pridané: 15. februára 2023
(naposledy upravené 15. februára 2023)
Zakúpený v Datacomp.sk
Pekný a čistý zvuk .
- Slušný výkon
- Čistota zvuku
- Minimálny šum
- Pekný dizajn
Na svoju cenovú kategóriu sú to pomerne kvalitné a výkonné monitory. Na domáce použitie max. spokojnosť.
- Dobrý zvuk
- Malý pôdorys - malá šírka a hĺbka - zaberá menej miesta na stole
- Ovládanie basov a výšiek zvlášť
- Všetky káble odpojiteľné v aktívnom reproduktore
- Veľký výkon
- Rovný vrch reproduktorov je stabilná polička na dekoráciu
- Stredový a basový reproduktor je rovnaký, iba rozdelené pásmo
- Napevno kábel v pasívnom reproduktore
- Modrá dióda veľmi žiari (riešiteľne prelepením papiera namaľovaného s čiernou fixou)
- Trochu moc veľké k PC (na obrázku sa zdajú menšie)
- Nerovnomerné ovládanie hlasitosti ľavého a pravého kanála pri nízkych hlasitostiach - nutné dať v systéme 50% a radšej vyššiu hlasitosť na reproduktoroch
- Na PC až privysoký výkon - 50% hlasitosť sa nedá počúvať za PC, a dlhodobé počúvanie možno 15% až 30% hlasitosti stačí
- zvuk
- subwoofer výborne kope aj duní
odporúčam, zvuk je príjemný, vyvážený, aj prevedenie je vydarené
Zobrazujem 441 - 460 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...21 22 [ 23 ] 24 25 Ďalšie »